Αστερασ Τριπολησ Παοκ 2-1 - Ξέσπασε με ανατροπή και… Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Βόλο ... : Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ :

Αστερασ Τριπολησ Παοκ 2-1 - Ξέσπασε με ανατροπή και… Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Βόλο ... : Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ :. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Η απόδοση δεν μας ικανοποιεί και έτσι επιλέγουμε να ρισκάρουμε και να επιλέξουμε. Νίκησε εύκολα εκεί που ηττήθηκε τελευταία φορά (vid).

Ο παοκ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει απέναντι στον κακό εφετινό αστέρα. Νίκησε εύκολα εκεί που ηττήθηκε τελευταία φορά (vid). ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Ο παοκ χρειάστηκε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του, στόχευσε στις μακρινές μεταβιβάσεις, σηκώνοντας τη μπάλα και παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες με βασικό εκφραστή τον λημνιό από τα δεξιά και τον προωθημένο. Στις 19:30 οι ομάδες αστερασ τριπολησ και παοκ θα κοντραριστούν για τη διοργάνωση σουπερ λιγκ 1 ελλαδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (16:00 ...
Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (16:00 ... from resources.sport-fm.gr
Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, ο παοκ παίζει μέσα στην τρίπολη, κόντρα στον αστέρα από την άλλη ο τεχνικός του αστέρα τρίπολης, μίλαν ράσταβατς, ανακοίνωσε αποστολή με τους παπαδόπουλο, τσιφτσή, σουάρεθ, καστάνιο. Ο παοκ έκανε το καθήκον του στην τρίπολη και με τον πολωνό… πρίγιοβιτς, κάρολ σβιντέρσκι να σκοράρει και πάλι, κέρδισε τον αστέρα στην τρίπολη με mpv: «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα. Η απόδοση δεν μας ικανοποιεί και έτσι επιλέγουμε να ρισκάρουμε και να επιλέξουμε. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη.

⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Ο παοκ πήρε σκορ και από 4 αυτογκόλ που πέτυχαν ο ντε λούκας της ξάνθης, ο βούκοβιτς του ολυμπιακού, ο τριανταφυλλόπουλος και ο μαρτίνεζ του αστέρα τρίπολης. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Ο παοκ στην τρίπολη γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ : Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα.

Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς). Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, ο παοκ παίζει μέσα στην τρίπολη, κόντρα στον αστέρα από την άλλη ο τεχνικός του αστέρα τρίπολης, μίλαν ράσταβατς, ανακοίνωσε αποστολή με τους παπαδόπουλο, τσιφτσή, σουάρεθ, καστάνιο. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Νίκησε εύκολα εκεί που ηττήθηκε τελευταία φορά (vid).

ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0 | Ημιτελικός Κυπέλλου ...
ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0 | Ημιτελικός Κυπέλλου ... from fws.gr
«καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Ο παοκ έκανε το καθήκον του στην τρίπολη και με τον πολωνό… πρίγιοβιτς, κάρολ σβιντέρσκι να σκοράρει και πάλι, κέρδισε τον αστέρα στην τρίπολη με mpv: Ο παοκ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει απέναντι στον κακό εφετινό αστέρα. Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η απόδοση δεν μας ικανοποιεί και έτσι επιλέγουμε να ρισκάρουμε και να επιλέξουμε. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες.

Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Ατσαλάκωτος έφυγε από την τρίπολη ο παοκ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της super league. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς). Ο ρέφερι του συνδέσμου τρικάλων δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του αστέρα στο 31΄ σε ανατροπή του φαρίνια από τον τζαβέλλα, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς. Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Ο παοκ στην τρίπολη γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος, νικολακόπουλος, νάτσης, συρεγγέλας, απειρανθίτης, μπαστιανός. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες.

Ο παοκ έκανε το καθήκον του στην τρίπολη και με τον πολωνό… πρίγιοβιτς, κάρολ σβιντέρσκι να σκοράρει και πάλι, κέρδισε τον αστέρα στην τρίπολη με mpv: Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. Στις 19:30 οι ομάδες αστερασ τριπολησ και παοκ θα κοντραριστούν για τη διοργάνωση σουπερ λιγκ 1 ελλαδα. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ.

LIVE: ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
LIVE: ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ from fws.gr
Ο ρέφερι του συνδέσμου τρικάλων δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του αστέρα στο 31΄ σε ανατροπή του φαρίνια από τον τζαβέλλα, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς. Ατσαλάκωτος έφυγε από την τρίπολη ο παοκ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της super league. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο παοκ χρειάστηκε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του, στόχευσε στις μακρινές μεταβιβάσεις, σηκώνοντας τη μπάλα και παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες με βασικό εκφραστή τον λημνιό από τα δεξιά και τον προωθημένο. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το. ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο παοκ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει απέναντι στον κακό εφετινό αστέρα. Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ : Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς). Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Από τότε ο δικέφαλος έχει χτίσει ένα σερί 40 αγώνων αήττητος μετά τον αγώνα του 2018, ο παοκ έπαιξε άλλες τέσσερις φορές στην περασμένη σεζόν με τον αστέρα τρίπολης. Ο παοκ πήρε σκορ και από 4 αυτογκόλ που πέτυχαν ο ντε λούκας της ξάνθης, ο βούκοβιτς του ολυμπιακού, ο τριανταφυλλόπουλος και ο μαρτίνεζ του αστέρα τρίπολης.

⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες παοκ αστερασ τριπολησ. Νίκησε εύκολα εκεί που ηττήθηκε τελευταία φορά (vid).

Posting Komentar

0 Komentar