Πεθανε Ο Πρωην Υπουργοσ - Η κηδεία του θα γίνει την τρίτη 14 ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στον ιερό ναό κοιμήσεως θεοτόκου στα σπάτα.

Πεθανε Ο Πρωην Υπουργοσ - Η κηδεία του θα γίνει την τρίτη 14 ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στον ιερό ναό κοιμήσεως θεοτόκου στα σπάτα.. «επιλογή μου τώρα είναι η δουλειά. Εξελέγη βουλευτής φωκίδας με τη νέα δημοκρατία το 1981, 1985, 1989 (ιούνιο και. Ο αριστείδης καλαντζάκος γεννήθηκε στις 10 απριλίου 1928 στην κυπαρισσία και υπηρέτησε ως βουλευτής (από το 1958 ως το 1967 και από το 1974 ως το 1996) και υπουργός. Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο πρώην βουλευτής αργολίδας της νέας δημοκρατίας και επί σειρά ετών στέλεχος της γσεε, γιάννης μανώλης. Την τελευταία του πνοή άφησε χθες τη νύχτα ο πρώην υπουργός αριστείδης καλαντζάκος.

Ο αείμνηστος χριστόδουλος πασιαρδής γεννήθηκε στο τσέρι στις 31 ιανουαρίου 1944. Τις διπλωματικές εξελίξεις στην ανατολική μεσόγειο συζήτησε ο αμερικανός υπουργός εθνικής άμυνας. Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο κώστας λιάσκας πρώην υπουργός χωροταξίας και περιβάλλοντος και επί πολλά έτη πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου ελλάδας σε ηλικία 76 ετών. Ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης μιχάλης σταθόπουλος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βασιλική θάνου λέγοντας πως έπαιρνε κομματική θέση. Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της νδ και υπουργός απόστολος σταύρου.

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Νικήτας Βενιζέλος-Ήταν εγγονός ...
Πέθανε ο πρώην βουλευτής Νικήτας Βενιζέλος-Ήταν εγγονός ... from www.voria.gr
Πέθανε το απόγευμα της τρίτης σε ηλικία 86 ετών ο βασίλης κεδίκογλου, πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων του πασοκ και επί σειρά ετών βουλευτής ευβοίας. Ήταν παντρεμένος με την λούκα κατσέλη, νυν πρόεδρο της εθνικής τράπεζας. Ο πρώην υπουργός και επί πολλά χρόνια βουλευτής της νδ γιώργος καλός έφυγε σήμερα από τη ζωή. Πέθανε το πρωί, σε ηλικία 95 ετών, ο γιάννης χαραλαμπόπουλος, στενός συνεργάτης του ανδρέα παπανδρέου και ιστορικό στέλεχος του πασοκ. Ο πρώην υπουργός μίλησε ξανά για την περιπέτεια που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε στη «μοναξιά των μεθ». Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο κώστας λιάσκας πρώην υπουργός χωροταξίας και περιβάλλοντος και επί πολλά έτη πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου ελλάδας σε ηλικία 76 ετών. Ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας ζακ σιράκ απεβίωσε σήμερα το πρωί σε ηλικία 87 ετών έγινε γραμματέας του κράτους το 1968, υπουργός για τις επαφές με τη βουλή το 1971, της τα προβλήματα υγείας. Πέθανε ξαφνικά ο πρώην βουλευτής της νδ στην αργολίδα και συνδικαλιστής της γσεε, γιάννης μανώλης.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων πασοκ μανώλης σκουλάκης έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Σπούδασε στη νομική σχολή του. Ήταν παντρεμένος με την λούκα κατσέλη, νυν πρόεδρο της εθνικής τράπεζας. Βαθύτατη θλίψη στη νέα δημοκρατία καθώς πέθανε ο νίκος λιναρδάτος. Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο πρώην βουλευτής αργολίδας της νέας δημοκρατίας και επί σειρά ετών στέλεχος της γσεε, γιάννης μανώλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σήμερα το πρωί είχε πάει για μπάνιο στην θάλασσα με φίλους του. Ο πρώην υπουργός και προσωπικότητα της γαλλικής δεξιάς, πατρίκ ντεβετζιάν, πέθανε τη νύχτα του σαββάτου προς κυριακή εξαιτίας των συνεπειών του κορωνοϊού, γνωστοποίησε στο γαλλικό πρακτορείο το γραφείο τύπου του. Ο πρώην υπουργός και επί πολλά χρόνια βουλευτής της νδ γιώργος καλός έφυγε σήμερα από τη ζωή. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην βουλευτής της νέας δημοκρατίας, υπουργός και πρόεδρος της βουλής, δημήτρης σιούφας. Κουλουριάνος, υπήρξε στέλεχος της παγκόσμιας τράπεζας και αναπληρωτής διευθυντής της ευρωπαϊκής τράπεζας ανασυγκρότησης και ανάπτυξης (ebrd). Ο πρώην υπουργός μίλησε ξανά για την περιπέτεια που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε στη «μοναξιά των μεθ». Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων πασοκ μανώλης σκουλάκης έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά και τους είπε ότι θα φύγει. Τις διπλωματικές εξελίξεις στην ανατολική μεσόγειο συζήτησε ο αμερικανός υπουργός εθνικής άμυνας.

Γεννηθείς στον πόρο την 1η ιανουαρίου του 1949 ο γιώργος καλός σπούδασε στη φυσικομαθηματική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και εργάστηκε ως καθηγητής του ναυτικού. Πέθανε στις 23.18οπρώην πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας κωστής στεφανόπουλος, ο οποίος απε μπε/παντελησ σαϊτασ. Σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο αθηνών. Πέθανε ο πρώην υπουργός του πασοκ, γιάννης χαραλαμπόπουλος. Ο πρώην υπουργός μίλησε ξανά για την περιπέτεια που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε στη «μοναξιά των μεθ».

Πέθανε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Ζουμπογιώργος
Πέθανε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Ζουμπογιώργος from www.voria.gr
Πασοκ χανιά υπουργός πέθανε υπουργός υγείας μανώλης σκουλάκης στέλεχος πασοκ. Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο κώστας λιάσκας πρώην υπουργός χωροταξίας και περιβάλλοντος και επί πολλά έτη πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου ελλάδας σε ηλικία 76 ετών. Ο γεράσιμος αρσένης γεννήθηκε στην κεφαλλονιά το 1931. Επίσης μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται υπερφαλάγγιση του μητσοτάκη από τα δεξιά από κάποιους πρώην ισχυρούς διαπλεκόμενους φίλους του. Τον ιανουάριο του 2016, μετά από πρόταση του προέδρου της νέας δημοκρατίας κ. Μέχρι τις επόμενες εκλογές» δήλωσε ο πρώην υπουργός. Σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο αθηνών. Πέθανε πρώην υπουργός της νδ.

Σπούδασε στη νομική σχολή του.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων πασοκ μανώλης σκουλάκης έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Ο πρώην υπουργός και προσωπικότητα της γαλλικής δεξιάς, πατρίκ ντεβετζιάν, πέθανε τη νύχτα του σαββάτου προς κυριακή εξαιτίας των συνεπειών του κορωνοϊού, γνωστοποίησε στο γαλλικό πρακτορείο το γραφείο τύπου του. Πέθανε χθες σε ηλικία 88 χρόνων ο γεννημένος στην κορώνη επιφανής μεσσήνιος οικονομολόγος, δημήτρης κουλουριάνος. Μέχρι τις επόμενες εκλογές» δήλωσε ο πρώην υπουργός. Πέθανε στις 27 απριλίου του 1864 στην αθήνα, εξ υπερβαλλούσης σωματικής εξαντλήσεως, σε ηλικία 67 ετών.50 την επομένη έγινε η κηδεία στο μητροπολιτικό ο γιος του δημήτρης πέθανε σε ηλικία 3,5 ετών, ίσως από κάποιο συστηματικό νόσημα (συγγενής ανοσοανεπάρκεια, σακχαρώδης διαβήτης. Ο πρώην υπουργός και επί πολλά χρόνια βουλευτής της νδ γιώργος καλός έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας ζακ σιράκ απεβίωσε σήμερα το πρωί σε ηλικία 87 ετών έγινε γραμματέας του κράτους το 1968, υπουργός για τις επαφές με τη βουλή το 1971, της τα προβλήματα υγείας. Τον ιανουάριο του 2016, μετά από πρόταση του προέδρου της νέας δημοκρατίας κ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ευ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για πρωην υπουργοσ από το pagenews.gr. Κυριάκου μητσοτάκη, εκλέχθηκε ομόφωνα γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της νέας δημοκρατίας. Γεννηθείς στον πόρο την 1η ιανουαρίου του 1949 ο γιώργος καλός σπούδασε στη φυσικομαθηματική σχολή του πανεπιστημίου αθηνών και εργάστηκε ως καθηγητής του ναυτικού. Σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σήμερα το πρωί είχε πάει για μπάνιο στην θάλασσα με φίλους του. Η κηδεία του θα γίνει την τρίτη 14 ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στον ιερό ναό κοιμήσεως θεοτόκου στα σπάτα. Πέθανε το απόγευμα της τρίτης σε ηλικία 86 ετών ο βασίλης κεδίκογλου, πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων του πασοκ και επί σειρά ετών βουλευτής ευβοίας. Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων πασοκ μανώλης σκουλάκης έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην βουλευτής της νέας δημοκρατίας, υπουργός και πρόεδρος της βουλής, δημήτρης σιούφας.

Πέθανε ο πρώην υπουργός Θ. Αναγνωστόπουλος - Πολιτική ...
Πέθανε ο πρώην υπουργός Θ. Αναγνωστόπουλος - Πολιτική ... from www.news247.gr
Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων πασοκ μανώλης σκουλάκης έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Τις διπλωματικές εξελίξεις στην ανατολική μεσόγειο συζήτησε ο αμερικανός υπουργός εθνικής άμυνας. Νεκρός εντοπίστηκε ο πρώην υπουργός σήφης βαλυράκης. Ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά και τους είπε ότι θα φύγει. Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο κώστας λιάσκας πρώην υπουργός χωροταξίας και περιβάλλοντος και επί πολλά έτη πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου ελλάδας σε ηλικία 76 ετών. Πέθανε στις 27 απριλίου του 1864 στην αθήνα, εξ υπερβαλλούσης σωματικής εξαντλήσεως, σε ηλικία 67 ετών.50 την επομένη έγινε η κηδεία στο μητροπολιτικό ο γιος του δημήτρης πέθανε σε ηλικία 3,5 ετών, ίσως από κάποιο συστηματικό νόσημα (συγγενής ανοσοανεπάρκεια, σακχαρώδης διαβήτης. Πέθανε πρώην υπουργός της νδ. Πασοκ χανιά υπουργός πέθανε υπουργός υγείας μανώλης σκουλάκης στέλεχος πασοκ.

Ο πρώην πρόεδρος της γαλλίας ζακ σιράκ εισήχθη το 2016 σε νοσοκομείο.

Νεκρός εντοπίστηκε ο πρώην υπουργός σήφης βαλυράκης. Ήταν παντρεμένος με την λούκα κατσέλη, νυν πρόεδρο της εθνικής τράπεζας. Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων πασοκ μανώλης σκουλάκης έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης μιχάλης σταθόπουλος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βασιλική θάνου λέγοντας πως έπαιρνε κομματική θέση. Πέθανε στις 27 απριλίου του 1864 στην αθήνα, εξ υπερβαλλούσης σωματικής εξαντλήσεως, σε ηλικία 67 ετών.50 την επομένη έγινε η κηδεία στο μητροπολιτικό ο γιος του δημήτρης πέθανε σε ηλικία 3,5 ετών, ίσως από κάποιο συστηματικό νόσημα (συγγενής ανοσοανεπάρκεια, σακχαρώδης διαβήτης. Ο πρώην υπουργός μίλησε ξανά για την περιπέτεια που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε στη «μοναξιά των μεθ». Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της ερέτριας κοντά σε νησίδα, εντοπίστηκε από το λιμενικό σώμα ο 77χρονο. Πέθανε χθες σε ηλικία 88 χρόνων ο γεννημένος στην κορώνη επιφανής μεσσήνιος οικονομολόγος, δημήτρης κουλουριάνος. Μέχρι τις επόμενες εκλογές» δήλωσε ο πρώην υπουργός. Πέθανε ο πρώην υπουργός πατρίκ ντεβετζιάν από κορωνοϊό. Η κηδεία του θα γίνει την τρίτη 14 ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στον ιερό ναό κοιμήσεως θεοτόκου στα σπάτα. Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή την παρασκευή, σε ηλικία 63 ετών, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της νέας δημοκρατίας, βαγγέλης μπασιάκος. Ο πρώην υπουργός και επί πολλά χρόνια βουλευτής της νδ γιώργος καλός έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο αείμνηστος χριστόδουλος πασιαρδής γεννήθηκε στο τσέρι στις 31 ιανουαρίου 1944 πεθανε. Σιούφας υπήρξε πρώην πρόεδρος του ιδρύματος της βουλής για τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία, επίτιμος πρόεδρος του εθνικού ιδρύματος ερευνών και.

Posting Komentar

0 Komentar